Zeilend Coachen wordt gegeven op het Gooimeer en IJmeer door Nadine Claessen en Dirk-Jan van Hensbergen. Onze thuishaven is de jachthaven van Naarden, maar het is ook mogelijk om vanuit de haven Marina Volendam of de Deko Marina in Lelystad te vertrekken.  We zeilen op  een modern en luxe kajuitjacht (Winner 9) en hebben afhankelijk van de coachingsvraag nog een Victoire 933 en een Winner 1120 tot onze beschikking. 

 

Nadine Claessen is van huis uit een BIG geregistreerd klinisch psycholoog, gespecialiseerd in complexe problematiek en groepsprocessen. Zij is als klinisch psycholoog werkzaam in haar eigen GGZ groepspraktijk te Oosterbeek. 
Als coach neemt zij deze expertise mee aan boord, waarmee de kern van de problematiek snel helder wordt en zij directief aan de slag gaat met de gestelde doelen.

Dirk-Jan van Hensbergen is eigenaar van Zeilschool Holland en zat als jong jochie al op het water.
Door zijn expertise en kennis van zeilen zet hij vraagstukken of dilemma's moeiteloos om in oefeningen aan boord, waarmee hij zorg draagt voor voldoende vaart, uitdaging en rust aan boord.

 

Doordat beide expertises zijn samengebracht aan boord, kan er efficiënt en doelgericht worden gewerkt en is een goede balans tussen praten en doen gewaarborgd.